Cautare

61621 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (4.45 secunde)
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010: inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD. In acest fel, Iorgovan isi va pierde functia de secretar al Senatului.
Senatorul independent Ioan Talpes a declarat, miercuri, ca a ramas surprins de amploarea publica a unei invocate discutii pe care ar fi avut-o cu persoane din PSD si PC, dar ca nu el s-a adresat PSD, ci "altii" i s-au adresat lui.
6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
Politistii de frontiera mehedinteni au confiscat sambata seara 134 de litri de alcool, intr-o actiune desfasurata pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale si a traficului cu produse accizabile.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. Tarile europene au instaurat masuri de austeritate. Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Initiatorul schimbarii doctrinei PD din social-democrata in populara de factura conservatoare, presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, va candida pentru una dintre functiile de vicepresedinte al partidului la Conventia Nationala de la sfarsitul lunii.
USL va avea majoritate la Senat!
Este ancheta interna in politie dupa ce sindicatul Europol a publicat o inregistrare audio din care rezulta ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Judetul Caras Severin este sub amenintarea codului portocaliu de inundatii. Mai multe strazi si curti din cartierul Magura din orasul Bocsa au fost inundate sambata noapte. Pompierii au intervenit toata seara pentru a scoate apa din gospodarii, deoarece canalizarea nu a mai facut fata.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Cu toate ca razboiul declaratilor intre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, reprezentant de varf al democratilor, si Ioan Talpes, senator de Caras-Severin si demisionar din randul social-democratilor, s-a sfarsit de ceva vreme, conturile in justitie s-au incheiat abia acum doua zile.
O masina de interventie care a incercat sa evite impactul cu o alta masina s-a rasturnanat pe un drum din judetul Caras-Severin.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Ioani Horatiu Ioan Specialitate - Neurochirurgie Competente si specializari - Tratamentul herniei de disc;
Reteaua PROFI a inaugurat saptamana aceasta magazine la Blejesti, Botoroaga, Craiova, Patarlagele, Poeni si Timisoara, ajungand astfel sa cuprinda in total 365 de localitati. Magazinele din comunele teleormanene Blejesti, Poeni si Botoroaga functioneaza in format Loco. Cel din Blejesti se afla pe soseaua Pitesti, nr.
google-analytics.com